SzervizDebrecen.hu

Árjegyzék

Nálunk nincs munkafázisokra bontva az ár. Óradíjban dolgozunk. Nálunk minden megkezdett óra 3 500 Ft-ba kerül. Így Ön könnyen, már igényléskor tudhatja, hogy mennyibe fog kerülni a javítás, munkatársunk az esetek többségében pontosan meg tudja határozni, hogy a javítás mennyi időt fog igénybe venni.

Az 1 000 Ft-os kiszállási díjat elengedjük, ha a javítása meghaladja az 1 órát.

Van lehetősége, meghibásodott számítógépe helyett csereszámítógépet igényelni, melynek egyszeri 1 000 Ft-os beüzemelési költsége van és napi 800 Ft-os bérleti díja.


Hozom-viszem szolgáltatás

Sok esetben célszerű a javítandó számítógépet, beszállítani saját szervizbe, ahol minden felszerelés rendelkezésre áll a gyors és precíz javítási munkálat elvégzéséhez.

A szervizben történő javítás sok esetben kedvezőbb is lehet, mint kiszállással, mert minden eszköz rendelkezésre áll, gyorsabban tudjuk a hibát elhárítani és ugyan kétszer szállunk ki, de csak egy kiszállási díjat számolunk fel.

Ha lassú a számítógépe vagy lelassult az internet, esetleg vírust érzékelt forduljon hozzánk bizalommal! Rövid határidővel, akár aznap is kiszállunk és elhárítjuk a hibát!